Site Kit är nu tillgängligt för WordPress.

Site Kit är Googles officiella WordPress-plugin. Detta plugin gör att du kan konfigurera viktiga Google-tjänster, få insikter om hur människor hittar och använder din webbplats.

Google meddelade torsdag 31/10 att Site Kit nu är tillgängligt globalt för WordPress-användare.

Vad är Site Kit.
Site Kit är ett WordPress-plugin som gör det möjligt för användare att konfigurera Googles tjänster för att direkt få dessa insikter i WordPress-instrumentpanelen.

Användare kan se statistik från Google Search Console, Google Analytics, PageSpeed ​​Insights, AdSense allt på ett ställe. Eftersom det är ett plugin behöver det inte redigera källkod. 

Google släppte Site Kit till utvecklare tidigare i år och säger att tusentals utvecklare har installerat det.

Site Kit erbjuder bland annat
Enskilda sidrapporter som visar hur specifikt innehåll presterar.

Du kan aktivera PageSpeed ​​Insights och Analytics för att ”se prestanda på dina sidor som påverkar avvisingsfrekvensen.”

Du kan ladda ner Site Kit-pluginet från WordPress-katalogen .

 Håll koll på hur dina senaste inlägg går genom att kontrollera de enskilda sidorapporterna.

Jämför sidorna med de bästa resultaten och hur människor hittade dem. Är det ett visst ämne eller en produkt som lockar fler besökare från sociala kanaler?

Koppla Google-tjänster för att få mer intressanta insikter – om du till exempel aktiverar PageSpeed ​​Insights och Analytics kan du se prestanda och avvisningsfrekvens på dina sidor.

Kurs i Digital Marknadsföring

Vi utbildar, håller kurser, föreläsningar och workshops inom Digital Marknadsföring och anpassar dessa utifrån dina behov.

Kurs i Sökmotoroptimering

Vår SEO kurs är för dig som är ansvarig för marknadsföringen för ett mindre företag eller organisation.

Vi hjälper dig med Teknisk SEO & Analys

Vet du inte hur så berättar vi gärna och delar med oss av vilka åtgärder som ska prioriteras.

Relaterade Artiklar från Digital Division

Bästa övervakningstjänsterna för din webbplats

Bästa övervakningstjänsterna för din webbplatsVi tipsar och jämför de bästa övervakningstjänsterna.Men hur kan du veta med säkerhet om de uppfyller detta löfte? Lösningen är enkel; du behöver ett övervakningsverktyg för din webbplats. Övervakningstjänster kan hjälpa...

Vi förklarar strukturerad Data, schema.org och rich snippets

Med hjälp av strukturerad data, rich snippet och Schema.org markup har din webbplats möjlighet att sticka ut från mängden och driva mer trafik till din webbplats. Strukturerad data är viktigt för dig. Strukturerad data är ingen nyhet utan har varit med i många år. Det...

Så här sökmotoroptimerar du enkelt din hemsida

Sökmotoroptimera webbplats för att synas i Googles sökresultat. Google analyserar hur många webbplatser och vilka som länkar till din hemsida Därför går SEO även hand i hand med ämnen som viral marknadsföring, PR och skapande av innehåll med hög kvalitet. Google mäter...

Ta bort skadliga länkar som pekar på hemsidan

Ta bort skadliga länkar som länkar mot din webbplatsHar du eller en SEO-konsult som du har anlitat byggt dåliga länkar (länkbygge) till din webbplats via betalda länkar eller andra upplägg som bryter mot Googles riktlinjer?Steg 1 Först måste du hämta en lista med...