Skapa en webbplats i WordPress. Steg för steg.

WordPress är ett av nätets mest populära verktyg för att skapa bloggar och hemsidor. Det används på mängder av webbplatser, många av dem svenska.

Denna sida är skapad för att ge dig som läsare tips och hjälp med att skapa en webbplats i WordPress och ge dig lite support & hjälp på vägen.

WordPress Hjälp

Tanken med den här guiden är att ge dig tips på hosting och plugins att använda för att lyckas med din WordPress webbplats och optimering.

Vi delar med oss av ett par snabba tips om hur du kan optimera din webbplats och minska laddningstiden. Om du följer dessa råd praxis kommer din webbplats att prestera och ladda mycket snabbare.

Den tid det tar för din webbplats att ladda påverkar hur framgångsrikt det blir. Om din webbplats är långsam, kommer besökarna att lämna din sida.

Webbplatsprestandan påverkar i högsta grad hur dina nyckelord och innehåll rankar i sökmotorer.

Kurs i WordPress

Wordpress Kurs Bild
På vår utbildning i WordPress, får ni lära er allt det viktigaste i processen att sätta upp en WordPress hemsida och att hantera avancerade ”plug-ins” i WordPress.

Optimera din webbplats för prestanda

Välj rätt hosting & webbhotell för din webbplats

Ett billigt webbhotell för din webbplats kostar dig mera än du tror. Det kostar dig placeringar i Googles sökresultat och det kostar dig framför allt kunder.

Webbhotell

Har du inte koll på webbhotell för hosting av din webbplats så kan vit rekommendera Beebyte, en svensk hostingleverantör till ett riktigt bra pris och prestanda, endast 160:- per månad. Vi på Digital Division använder deras tjänster för många av våra egna kunder.

Ramverk (Tema)

Det finns både gratis wordpress teman och teman att köpa. Vi kan varmt rekommendera att redan från början köpa loss ett tema om du har för avsikt att använda WordPress under en längre period. Vi använder själva Divi som mångt om mycket liknar Elementor och Beaver Builder i flexibilitet.

WordPress plugin

Det finns en uppsjö av plugins till WordPress men om du har ett bra WordPress tema så behövs det bara ett fåtal plugin.

Mer om WordPress

Sektion som ska byggas ut med ytterligare info om WordPress.

Find quick

Lorem ipsum dolor sit amet, consecter adipiscing elit. Aenean commodo ligula eget dolor. Cum soclis orestem.

Jump start

Lorem ipsum dolor sit amet, consecter adipiscing elit. Aenean commodo ligula eget dolor. Cum soclis orestem.

Make it amazing

Lorem ipsum dolor sit amet, consecter adipiscing elit. Aenean commodo ligula eget dolor. Cum soclis orestem.