Kurser i Digital Marknadsföring

Behöver du eller ditt företag hjälp med digital marknadsföring? Vi tillhandahåller kurser i bland annat; Sociala Medier, Google Ads, Content marketing och Sökmotoroptimering.

BEHOV AV EN SKRÄDDARSYDD KURS I DIGITAL MARKNADSFÖRING?

Kontakta oss idag på 054-77 45 270 eller skicka en mejl till [email protected] för en intresseanmälan.

Digital Strategi Kurs

Nå alla potentiella kunder som använder internet. Skapa en fullständig digital strategi för din webbplats och övriga online resurser.

Kurs i Sökoptimering

Sökmotoroptimering (SEO) är en viktigt del när ni utvecklar eller har en webbplats, oavsett om ni vänder er till företag eller konsumenter. Lär dig SEO på riktigt!

Google ADS Kurs

Google ADS är den enskilt största reklamkanalen online i Sverige idag. Oavsett om du vänder dig till företagskunder eller konsumenter så är Google AdWords en viktig faktor i den digitala strategin.

Wordpress Kurs

På vår kurs i WordPress, får ni lära er allt det viktigaste i processen att sätta upp en WordPress hemsida och att hantera avancerade ”plugins” i WordPress.

Google Analytics Kurs

Förstå dina besökare bättre och öka din försäljning! På vår Google Analytics-kurs lär du dig grunderna i verktyget för att förstå mer om dina besökare.

Kurs i Sociala Medier

Målet med denna kurs i Sociala Medier är att du ska förstå nyttan med sociala medier och hur ditt företag & organisation kan använda sig av sociala medier för digital marknadsföring, stärka kundrelationer samt varumärke.

Berätta för oss om vem du är och vad du behöver hjälp med

Dina uppgifter kommer endast användas för att kontakta dig.

Allmänna frågor gällande våra kurser i digital marknadsföring.

Vi har fått en del frågor av våra besökare och kursdeltagare som vi valt att sammanställa nedan.

Kan min kurs bli inställd?

Digital Division har rätt att ställa in en kurs om deltagarantalet anses för lågt.
Ställs en kurs in har du rätt att återfå erlagda/betalda kursavgifter.

Jag har frågor kring min kursanmälan, vem kan jag kontakta?

I kallelsen anges den kurs/det evenemang du anmält dig till samt kostnaden.
Kontakta oss på [email protected] som står som avsändare.
Det går naturligtvis bra att försöka nå oss på 054-77 45 270.

Kan vem som helst delta på era kurser?

Självklart kan vem som helst deltaga på våra kurser i digital marknadsföring.
Våra kurser och utbildningar ska vara tillgängliga för alla.

Om du är under 18 år måste dock målsman godkänna din kursanmälan och köpvillkoren. När köpvillkoren accepteras bekräftas att du har målsmans godkännande.

Vad händer om jag avbokar kursen?

Anmälan är bindande och du har rätt att avboka utan kostnad senast 14 dagar före kursstart.

Avbokar du senare än 14 dagar före men senast en vecka före kursstart 50% av kursavgiften. Vid senare avbokning än en vecka före kursstart debiteras du hela kursavgiften. Du kan alltid skicka en annan person i ditt ställe om du inte har möjlighet att gå kursen vid tillfället.

Om platser finns på kurs vid annat datum så går det bra att omboka till detta datum.

Om du på grund av sjukdom (som ska styrkas med intyg) eller avflyttning från orten, måste avbryta kursen betalar du för de kurstillfällen som hållits samt en administrationsavgift.

Vilken information registreras sparar vid anmälan?

I och med att du godkänner köpvillkoren, vilket måste ske för att anmälan ska kunna göras, samtycker du till att registreras för vidare information från Digital Division. Registret är till för att bl.a. kallelser och fakturering till ska kunna ske effektivt. Det kan även komma erbjudanden om andra kurser.

Om du vill avböja information om kurser och erbjudanden, vänligen meddela Digital Division skriftligen via [email protected]

Vilka garantier ger ni för att jag ska bli nöjd med kursdeltagandet?

Vi på Digital Division gör vårt absolut bästa för att alla våra kursdeltagare skall vara helt nöjda med kursdeltagandet. Om du trots det känner att vi inte håller vad vi lovat, kontakta oss, så ser vi till att du får det du saknar. Skulle du trots det känna att du inte är nöjd får du pengarna tillbaka.