RÅDGIVNING KRING WEBB & DIGITALA KANALER.

Rådgivning kring webbplatser, plattformar, digital marknadsföring, CRM, epostmarknadsföring, marketing automation plattformar & leadsgenerering.

Kontakta oss för hjälp & rådgivning i digitala strategier.

Söker du en tillfällig eller interim Digital Marknadschef eller en Digital marknadsförare?

Vi på Digital Division kan bidra med erfarenhet och kompetens inom kommunikation över olika kanaler.

Vi upprättar marknadsföringsplaner, handlingsplan för digital marknadsföring, framtagning av marknadsrelaterat material, varumärkesutveckling, marknadsanalyser, kampanjplanering, CRM-hantering, arbete med marknadspenetration och framtagande av marknadsföringsstrategier för B2B & B2C.

Berätta för oss om vem du är och vad du behöver hjälp med.

Dina uppgifter kommer endast användas för att kontakta dig.
Vi har för ingen avsikt att sprida den information du anger vidare eller agera spam-monster.

Vi kan webb och vet vad som krävs för att lyckas & misslyckas.

Vi har jobbat med webbutveckling, design, innehåll och konvertering sedan 1998. Vi skapar din webbplats i den plattform som vi beslutar lämpar sig bäst för dina nutida och framtida behov. Erfarenhet av WordPress, Umbraco, Drupal, Episerver, Sitecore och Sitevision.

Kontakta oss för hjälp & rådgivning i digitala strategier.

Eller vad du nu har på hjärtat.

Rådgivning kring CRM System.

Vi har bra koll på de flesta CRM system. Funderar ni på att skaffa ett CRM- system men tvivlar på vilket som bäst skulle passa er organisation? Kolla med oss så hjälper vi er med en förstudie och rådgivning.

Koll på e-postmarknadsföring.

Jobbar med Apsis Newsletter, MailChimp och liknande system för e-postmarknadsföring. Hör av er till oss för rådgivning omkring e-postmarknadsföring.

Koll på konkurrenter & positionering.

Funderat på att göra en konkurrensanalys av marknaden och företag som befinner sig i ditt segment?

Har ni koll på hur ni som företag positionerar er på marknaden, i sociala kanaler och marknadsföring jämfört med konkurrenter. Behov av varumärkesanalys? Vi hjälper er att få löpande koll på konkurrenterna och deras synlighet.

Rådgivning kring webbshop eller skräddarsydd e-handelslösning.

Vi har erfarenhet av Magento, WooCommerce, Pyramid, Umbraco Commerce, Episerver Commerce och Sitecore Commerce.

Ytterligare har vi erfarenhet av olika betalinlösen och transkationssystem. Dibs, Klarna, PayEx, PapyPal och Stripe för att nämna några.

Hjälp med Digital Marknadsföring

Vi jobbar med Google Ads, Bing Ads, SEMrush, Facebook, Instagram och Twitter ads. Behöver ni hjälp med marknadsföring? Behöver er organisation revidera eller validera den betalda marknadsföringen?Hör av er till oss.

 

Råd kring Marketing Automation.

Funderar ni på att börja med marketing automation? Svårt att välja mellan UpSales, SalesForce, HubSpot, Marketo, Pardot och Act-On? Vi hjälper din organisation med en förstudie och implementering av MA-system.

Rådgivning kring Leadsgenerering.

Vi hjälper bolag och organisationer med att ta fram en plan och verktyg för att sparka igång deras leadsgenerering. Vi använder oss bl.a. av Leadfeeder, Albacross och Apsis Leads. Använd oss för en förstudie eller bollplank för en optimal strategi gällande leadsgenerering.

Koll på konverteringsoptimering & UX.

Genom en webbanalys/förstudie ger vi våra kunder tips, råd och en handlingsplan för att besökare ska genomföra önskade handlingar på varje enskild webbsida.

Hör av dig för rådgivning